Hirdetés

strand.lap.hu / Pest megye

Pest megye

Nomád Kemping

Medence, finnszauna, infraszauna, hidromasszázskád, masszázs, pedikűr, vízitorna, koktélbár

élmény- termál medencék, óriás csúszdák, uszoda

Strand és minősített térségi gyógyfürdő, fizioterápiás és wellness kezeléseket nyújtó családias komplexum. Hotel, étterem és rendezvényhelyszín egyszerre. Az M6-os autópályán 10 percre a fővárostól útdíjmentesen elérhető.

Az Acsai Tanuszoda 2008 ban épült pestmegyében, Acsán. Egy fedett tanmedencével és egy nyitott úszómedencével is rendelkezik, amely a nyári szezonban akár strandmedenceként is használható. Továbbá egy finn szaunával is rendelkezik. Csodálatos környezetben

2001. júniusában 20 év szünet után újra megnyitotta kapuit a Dabasi Strand, amely egy több mint 20 millió forintos beruházás keretében szépült meg. A strand területén a feszített víztükrű 25 m-es úszómedence és egy fokozatosan mélyülő fürdőmedence mellett két db fűtött 28-30°C-os gyermekpancsoló medence, valamint óriáscsúszdák szolgálják a vendégeket.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Pest megye
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés